ESG

Περιβάλλον, Κοινωνία και Εταιρική Διακυβέρνηση

Περιβάλλον, Κοινωνία & Εταιρική Διακυβέρνηση αποτελούν μη χρηματοοικονομικά κριτήρια που χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην αξιολόγηση των εταιριών ως προς το γενικότερο αποτύπωμα τους στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι. Τα τρία αυτά συστατικά διαχέονται οριζόντια προς τις ευρύτερες αγορές, την κοινωνία και τον πλανήτη ξεφεύγοντας πέρα από τα στενά πλαίσια ενός οργανισμού.

Στη GEOAXIS λειτουργούμε καθημερινά με τρόπο βιώσιμης ανάπτυξης και επιχειρηματικής υπευθυνότητας. Η βιώσιμη ανάπτυξη είναι για εμάς συνώνυμη με την ασφάλεια, την ευθύνη, την αποτελεσματικότητα και την φροντίδα της υγείας των συνεργατών και των στελεχών μας. Η επιχειρηματική υπευθυνότητα ταυτίζεται με την συνεχιζόμενη προσπάθεια μας να εστιάζουμε στο να παρέχουμε άριστες και πλήρως προσαρμοσμένες υπηρεσίες στους πελάτες μας θέτοντας ως στόχο την αειφόρα μελλοντική ανάπτυξη και εξέλιξη του κάθε οργανισμού που συνεργαζόμαστε.

Για να επιτευχθεί βιώσιμη επιχειρηματική πορεία σε ένα γενικότερο πλέγμα ευημερίας της χώρας και του πλανήτη, στην GEOAXIS τα ζητήματα περιβάλλοντος, κοινωνικού χαρακτήρα και εταιρικής διακυβέρνησης παίζουν σημαντικό ρόλο στο αποτύπωμα της εταιρικής ταυτότητάς μας.

Περιβάλλον

Φροντίζουμε το περιβάλλον κάνοντας καθημερινή ανακύκλωση χαρτιού και πλαστικών σε ένα χώρο εργασίας ενεργειακά αναβαθμισμένο. Με έξυπνα συστήματα φωτισμού, συνεχή έλεγχο του κλιματισμού και με αυστηρό πρόγραμμα συντήρησης όλων των ηλεκτρικών & υδραυλικών εγκαταστάσεων καταναλώνουμε ακριβώς την ενέργεια και το νερό που χρειαζόμαστε, δίχως την παραμικρή σπατάλη.

Παράλληλα, αναλαμβάνουμε δράσεις για καθαρισμούς παραλιών και δενδροφυτεύσεις με συμμετοχή στα προγράμματα της πρωτοβουλίας we4all ενώ αποτελούμε ενεργά μέλη της Ομάδας Εθελοντών Προστασίας Υμηττού από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές.

https://spay.gr/ethelontikes-omades

https://we4all.com 

esg1 esg2 esg3

Κοινωνία

Συμμετέχουμε ενεργά σε Επιτροπές της περιοχής μας (Επιτροπή Κολυμβητηρίου Νέας Ζωής), σε ημερίδες και εκδηλώσεις σχετικά με ζητήματα κοινωνικής ισότητας ενώ εδώ και χρόνια κάθε Χριστούγεννα βοηθάμε την Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής.

https://www.facebook.com/kolimvitirio.agia.paraskevi

esg4 esg5 esg6
esg7 esg8 esg9
 
Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε στον 7ο Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου-Χολαργού "Τρέχουμε για τον Αυτισμό" με σκοπό την ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ για παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.
 
geoaxis run autismos 3 geoaxis run autismos 1 geoaxis run autismos 2

Εταιρική Διακυβέρνηση

Οι αξίες μας διέπονται από πρότυπα ηθικής ακεραιότητας, αξιοπιστίας, εταιρικής υπευθυνότητας, συνεργασίας – ομαδικότητας και επαγγελματικής συμπεριφοράς. Τηρούμε και σεβόμαστε νόμους και κανονισμούς περί ανταγωνισμού, λαμβάνουμε μέτρα για την δωροδοκία, την διαφθορά και την απάτη και θέτουμε ξεκάθαρα όρια στην σύγκρουση συμφερόντων και στην προστασία προσωπικών δεδομένων των στελεχών και πελατών μας, σύμφωνα με τις εξαιρετικά αυστηρές προδιαγραφές που απαιτεί το The Royal Institution of Chartered Surveyors που είμαστε μέλη, αλλά και τα πρότυπα διαχείρισης συστήματος ISO 9001:2015 που τηρούμε.

Φροντίζουμε και προστατεύουμε τους εργαζομένους μας παρέχοντάς τους ιδιωτικό πρόγραμμα ασφάλισης της εταιρίας ERGO, διαμορφώνοντας ένα δίκτυ ασφάλειας και σιγουριάς στο εργασιακό μας περιβάλλον.

https://www.rics.org/eu/upholding-professional-standards/standards-of-conduct/ethics

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας