Συνεργάτες Geoaxis

Χάρης Καρτσαγκούλης REV, ΑΤΜ ΕΜΠ

kartsagkoulis xarisΟ Χάρης Καρτσαγκούλης είναι ο Γενικός Διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος Εκτιμήσεων της Geoaxis property & valuation services. Βρίσκεται στο χώρο του real estate / εκτιμήσεων ακινήτων από το 2005. Είναι Πιστοποιημένος Εκτιμητής – REV (Recognised European Valuer) και εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών (Αρ. 227).

Οι ακαδημαϊκές σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, (Μελετητικό Πτυχίο Α τάξης στις κατηγορίες 2-16 Πολεοδομικές-Τοπογραφικές Μελέτες) ενώ έχει παρακολουθήσει από το έτος 2006 μέχρι και σήμερα όλα σχεδόν τα σεμινάρια που διοργάνωσε το Ε.Λ.Ι.Ε και ο Σ.ΕΚ.Ε σχετικά με τη διαδικασία εκτιμήσεων αξιών ακινήτων. Είναι κάτοχος Certificate of Proficiency in English (University of Cambridge) και Certificat de Langue Francaise Delf (1-4).

Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά ως εξωτερική συνεργασία με την Εταιρεία Mπουρής- Καλογιαννάκης Α.Τ.Ε. για την αποτύπωση περιοχών εντός της Αθήνας με σκοπό την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών από την Εταιρεία ΑΤΤΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., στο διάστημα Σεπτέμβριος 2003 - Δεκέμβριος 2003. Συνεχίζεται στην Εταιρεία Μελετών ΛΥΣΙΠΠΟΣ Α.Ε. στο διάστημα Ιούλιος 2005 έως και Νοέμβριος 2006 με κύριο αντικείμενο τοπογραφικές εργασίες πεδίου και την εκπόνηση τοπογραφικών μελετών για την κατασκευή και αδειοδότηση σταθμών κινητής τηλεφωνίας καθώς και αποτύπωση δικτύου οπτικής ίνας με διπλόσυχνα GPS (PPK, RTK).

Από τον Ιανουάριο 2007 έως και σήμερα ως Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας έχει αναλάβει όλο τον συντονισμό και την υλοποίηση των εκτιμήσεων πάσης φύσεως ακινήτων, τις μελέτες αξιοποίησης, προώθησης και διαπραγμάτευσης ακίνητης περιουσίας. Έχει ολοκληρώσει πάνω από 500 εκτιμήσεις αξιών ακινήτων σε αυτό το διάστημα. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (ΕΛΙΕ) και του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε).

Είναι μέλος της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής των Τοπογράφων Μηχανικών ΤΕΕ, σχετικά με εκτιμήσεις αξιών ακινήτων. Είναι επίσης μέλος της επιστημονικής επιτροπής του ΤΕΕ για την Παιδεία.

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας