Η Ομάδα της GEOAXIS

Σωκράτης Σακελλαρίου ΑΜ ΕΜΠ

Sokratis Sakellariou

Ο Σωκράτης Σακελλαρίου είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός στέλεχος της εταιρίας GEOAXIS property & valuation service από το 2017. Βρίσκεται στο χώρο του real estate / εκτιμήσεων ακινήτων από το 2004.

Οι ακαδημαϊκές σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ενώ έχει παρακολουθήσει από το έτος 2004 μέχρι και σήμερα όλα σχεδόν τα σεμινάρια που διοργάνωσε το Ε.Λ.Ι.Ε και ο Σ.ΕΚ.Ε σχετικά με τη διαδικασία εκτιμήσεων αξιών ακινήτων. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και βασικές γνώσεις της Ιταλικής γλώσσας.

Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ιδιότητα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού, ενώ εργάστηκε επί σειρά ετών στην εταιρία εκτιμήσεων ακινήτων ‘Adriatica’ στην οποία μάλιστα διετέλεσε υπεύθυνος τμήματος αναλύσεων και εκπαίδευσης, διαχειριζόμενος μεγάλο αριθμό εκτιμήσεων για αστικά και επαγγελματικά ακίνητα. Παράλληλα εργάστηκε ως μηχανικός επίβλεψης εργοταξίου στην Τεχνική εταιρεία Σαραντίδη, περίοδος κατά την οποία ήρθε σε επαφή με τον κατασκευαστικό τομέα σε τεχνικά έργα. Η εργασιακή του εμπειρία συμπληρώθηκε με την έκδοση οικοδομικών αδειών και ανακαίνισης ακινήτων.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε) και Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.).

Ο Σωκράτης έχει αναλάβει ένα μεγάλο μέρος από τις καθημερινές εκτιμητικές εργασίες και εξειδικεύεται σε εκτιμητικές μεθόδους που απαιτούν πολύ καλή γνώση Μηχανικού, όπως η Υπολειμματική Μέθοδος (Residual Method) και η Μέθοδος Κόστους Αντικατάστασης (Depreciated Replacement Cost Method).

 

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας