Συνεργάτες Geoaxis

Σωκράτης Σακελλαρίου ΑΜ ΕΜΠ

sokratiscvΟ Σωκράτης Σακελλαρίου είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός - Ελεύθερος επαγγελματίας, στέλεχος της εταιρίας Geoaxis property & valuation services. Βρίσκεται στο χώρο του real estate / εκτιμήσεων ακινήτων από το 2004.

Οι ακαδημαϊκές σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Αρχιτέκτονα Μηχανικού από το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, ενώ έχει παρακολουθήσει από το έτος 2004 μέχρι και σήμερα όλα σχεδόν τα σεμινάρια που διοργάνωσε το Ε.Λ.Ι.Ε και ο Σ.ΕΚ.Ε σχετικά με τη διαδικασία εκτιμήσεων αξιών ακινήτων. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και βασικές γνώσεις της Ιταλικής.

Η εργασιακή του εμπειρία ξεκινά ως ελεύθερος επαγγελματίας με την ιδιότητα του Αρχιτέκτονα Μηχανικού, ενώ κατά το παρελθόν εργάστηκε επί σειρά ετών στην εταιρία εκτιμήσεων ακινήτων ‘Adriatica’ στην οποία μάλιστα διετέλεσε υπεύθυνος τμήματος αναλύσεων και εκπαίδευσης, διαχειριζόμενος μεγάλο αριθμό εκτιμήσεων για αστικά και επαγγελματικά ακίνητα.

Από το 2004 ασχολείται συστηματικά με τις εκτιμήσεις ακινήτων.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε) και Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (ΕΛ.Ι.Ε.).

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας