Συνεργάτες Geoaxis

Σουέλα Ρούσα

SUELA για SITEH Σουέλα Ρούσα είναι εξωτερική συνεργάτιδα της Geoaxis property & valuation services από το 2012. Με έδρα τα Τίρανα συντονίζει και συμμετέχει στις μελέτες εκτίμησης της Εταιρίας μας στα Βαλκάνια.

Οι ακαδημαϊκές σπουδές της περιλαμβάνουν πτυχίο Τοπογράφου από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (ΤΕΙ) Αθήνας, ενώ πέρα από Αλβανικά και Ελληνικά, μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά.

Κατά την διάρκεια των σπουδών της πραγματοποίησε τοπογραφικές αποτυπώσεις με σύγχρονα συστήματα G.I.S (Geographic Information System),  φωτοσταθερά γραμμικά στοιχεία με κινητά συστήματα χαρτογράφησης M.M.S (Mobile Mapping Systems), ενώ παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων εκτιμητικής.

Η Σουέλα πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Εταιρία μας από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2012 και συμμετείχε σε όλες τις εκτιμήσεις εξωτερικού που πραγματοποιήσαμε.

Έχει επίσης εργαστεί στην κατασκευαστική εταιρεία ‘Salillari sh.p.k’ στην Αλβανία, με έδρα τα Τίρανα από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως το Μάρτιο του 2013.

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας