Αρθρογραφία & ΜΜΕ

Άρθρα για την GEOAXIS

14 Σεπτεμβρίου 2022

Του Νίκου Ρουσάνογλου

31enoikiazetai 1 1Αύξηση, η οποία στην περίπτωση της Αθήνας ξεπερνάει το 53% κατά μέσον όρο, καταγράφουν φέτος τα ζητούμενα ενοίκια φοιτητικής στέγης σε σχέση με το 2017, δηλαδή πριν ξεκινήσει η ανοδική τάση των τιμών. Σε πανελλαδικό επίπεδο, οι τιμές σε σχέση με το 2017 έχουν αυξηθεί κατά 44,5%, ενώ σε ετήσια βάση η αύξηση διαμορφώνεται σε 14,5%, αρκετά υψηλότερα από τον πληθωρισμό, ο οποίος τον Αύγουστο διαμορφώθηκε στο 11,4%.

Περισσότερα...

12 Σεπτεμβρίου 2022

Της Ξανθής Γούναρη

foititikaΓενναίες επιχορηγήσεις για τη στέγαση νέων (φοιτητές, νέα ζευγάρια, άνεργοι κ.λπ.) εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την ώρα που οι τιμές των φοιτητικών κατοικιών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και Βόλο έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε διάστημα πέντε ετών, καθώς η προσφορά την ίδια περίοδο έχει μειωθεί σε διψήφιο ποσοστό λόγω των βραχυχρόνιων μισθώσεων.

Περισσότερα...

12 Σεπτεμβρίου 2022

Της Μαργαρίτας Αργυροπούλου

foititikaΤα φοιτητικά διαμερίσματα μαζί με τις αποθήκες, τα Logistic Centers και τους οίκους ευγηρίας έχουν αποδειχθεί τα πλέον ανθεκτικά ακίνητα στη μείωση αξιών - Καταστήματα, εμπορικά κέντρα και γραφεία χαμηλών προδιαγραφών οι "χαμένοι".

Περισσότερα...

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας