Αρθρογραφία & ΜΜΕ

Άρθρα για την GEOAXIS

31 Ιανουαρίου 2023

Της Τέτης Ηγουμενίδη

 

ΝΑΥΤΕΜΠ. LOGISTICSGeoaxis: Συνέχεια αύξησης σε ζήτηση, ενοίκια και σταθεροποιητικές τάσεις στις αποδόσεις.

Θετικές καταγράφονται οι προοπτικές για την αγορά των logistics το 2023 με το παρατηρητήριο αξιών της Geoaxis να εκτιμά ότι θα συνεχιστεί η αύξηση της ζήτησης και  των ενοικίων, με μικρότερη όμως ταχύτητα.

Περισσότερα...

 

31 Ιανουαρίου 2023 - Metaforespress.gr

LOGISTICS 750x375Σήμερα μια νεόδμητη αποθήκη σε κομβικό σημείο μπορεί να καταγράψει μίσθωμα μεγαλύτερο των 5,25 ευρώ/τμ/μήνα

Θετικές είναι οι προοπτικές για την αγορά των logistics το 2023, με το παρατηρητήριο αξιών της Geoaxis να εκτιμά ότι θα συνεχιστεί η αύξηση της ζήτησης και  των ενοικίων, με μικρότερη όμως ταχύτητα. Από την άλλη πλευρά, σταθεροποίηση ή μικρή μείωση αναμένεται για τις αποδόσεις.

Περισσότερα...

 

30 Ιανουαρίου 2023

Της Ξανθής Γούναρη

logistics OTΠοιοι προχωρούν σε νέες επενδύσεις - Οι πέντε προκλήσεις για τον κλάδο

Στο… ιερό δισκοπότηρο του real estate εξελίσσεται ο κλάδος των logistics με τις επενδύσεις και τις τιμές να αυξάνονται θεαματικά.

«Σήμερα, κάθε νέος χώρος logistics επιφανείας πάνω από 15.000 τ.μ. μπορεί να μισθωθεί άμεσα καθώς υπάρχει συσσωρευμένη ζήτηση και ανύπαρκτη προσφορά. Η ανισορροπία της αγοράς οδηγεί σε αυξήσεις στις αξίες και μείωση των συντελεστών απόδοσης στο φάσμα του 7,0% για καλά ποιοτικά ακίνητα, ανάλογα την θέση και τα χαρακτηριστικά κατασκευής. Όσες εταιρείες τοποθετήθηκαν στην αρχή του παρόντος ανοδικού κύκλου εξασφάλισαν ακόμα χαμηλότερες τιμές αγορές, με σχεδόν διψήφιες ετήσιες αποδόσεις».

Περισσότερα...

30 Ιανουαρίου 2023 - Ered

 

logistics madritΑισιόδοξη η πορεία του κλάδου το 2022, τι προβλέπεται για την νέα χρονιά σύμφωνα με την Geoaxis.

Εξαιρετικά αισιόδοξη πορεία καταγράφηκε και το 2022 στα Logistics, τόσο σε επίπεδο ζήτησης όσο και σε επίπεδο αξιών, καθώς ο κλάδος αναδεικνύεται ο μεγάλος ωφελημένος της πανδημίας, αναφέρει η Geoaxis στο Παρατηρητήριο Αξιών, και τονίζει ότι για το 2023 θα συνεχιστεί η αύξηση της ζήτησης και του επιπέδου ενοικίων με μικρότερη όμως ταχύτητα και σταθεροποίησης ή ελαφρά μείωση των αποδόσεων.

Περισσότερα...

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας