Η Ομάδα της GEOAXIS

Ελευθερία Γκορόγια ΤΜ

Eleftheria Gorogia

Η Ελευθερία Γκορόγια είναι στέλεχος της GEOAXIS, ως εκτιμήτρια ακινήτων.

Είναι απόφοιτη του τμήματος Τοπογράφων Μηχανικών του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών. Παρακολουθεί το πρόγραμμα εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης Real Estate Management, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για εξειδικευμένη επιμόρφωση. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας και βασικές γνώσεις της Γαλλικής.

Η Ελευθερία πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στην Εταιρεία μας από το Σεπτέμβριο 2013 έως τον Μάρτιο του 2014 και συμμετείχε σε όλες τις εκτιμήσεις που πραγματοποιήσαμε. Με το πέρας της 6μηνης πρακτικής άσκησης προσελήφθη.

Το διάστημα 2016-2019 απασχολήθηκε στο τομέα των NPL’S σε μεγάλη χρηματοοικονομική εταιρεία που διαχειρίζεται μη εξυπηρετούμενα δάνεια προς όφελος μεγάλης ελληνικής τράπεζας ως υπεύθυνη. Το έτος 2019 ανέλαβε το project Jupiter.

Από τον Απρίλιο του 2019 είναι υπεύθυνη για την οργάνωση όλων των εκτιμητικών υποθέσεων, των ερευνών αγοράς και επιβλέπει την υλοποίηση του εβδομαδιαίου κύκλου εργασιών. Επιπρόσθετα ασχολείται με τις εκτιμήσεις της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος.

Είναι μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (Σ.ΕΚ.Ε).

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας