Η Ομάδα της GEOAXIS

Ειρήνη-Φραντζέσκα Δρακάκη, ΠΜ, M.Sc.

AirBrush 20211230154456Η Ειρήνη-Φραντζεσκα Δρακάκη είναι στέλεχος της εταιρείας GEOAXIS,ως εκτιμήτρια ακινήτων από το 2018.

Είναι πτυχιούχος Μηχανικός Δομικών Έργων Τ.Ε. του πρώην Τ.Ε.Ι. Κρήτης νυν Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, καθώς και διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Μπράντφορντ (The University of Bradford, SoEDT, BEng (Hons) in Civil & Structural Engineering), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το ίδιο πανεπιστημίο (The University of Bradford, SoEDT, MSc in Civil & Structrural Engineering), όπως και μεταπτυχιακών σπουδών από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ (The University of Manchester, School of MACE, Postgraduate Certificate in Structural Engineering). Έχει λάβει επίσης Πιστοποιητικό Σπουδών Ενεργειακών Επιθεωρητών Κτηρίων.

Η εργασιακή της εμπειρία ξεκινά παράλληλα με τις αρχικές της σπουδές στο οικογενειακό τεχνικό γραφείο όπου ασχολείται κυρίως με τη μελέτη, διακόσμηση, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων. Μετά την απόκτηση του πρώτου της πτυχίου, αρχίζει συνεργασία με το τεχνικό-αρχιτεκτονικό γραφείου του Ι.Χαλαμπαλάκη όπου και αποκτά εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων. Το 2005-2006 εργάστηκε στην πρώην Περιφέρεια Κρήτης νυν Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, με αντικείμενο την Έγκριση Αδειοδότησης & Παρακολούθηση Περιβαλλοντικών Μελετών. Έκτοτε και παράλληλα με τη συνέχιση των σπουδών της, χτίζει έναν κύκλο συνεργατών με αντικείμενο τα ιδιωτικά όπως και τα δημόσια έργα (Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, Master Plan Λιμένων, Ακτομηχανική & Λιμενικά Έργα). Έχει εργαστεί επίσης, ως επιβλέπων μηχανικός εργοταξίου στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στο κατασκευαστικό τμήμα εταιρείας (EUROPLAN Architects-Engineers-Contractors) και έπειτα, το 2017 ως Design Manager στο μελετητικό της τμήμα. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, και βασικές γνώσεις της Γερμανικής και της Ιταλικής.

Από το 2004 είναι μέλος της Επαγγελματικής & Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.ΤΕ.Μ.), και από το 2013 μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.). Από το 2014 είναι Εγγεγραμμένη Ενεργειακός Επιθεωρητής (Κτήρια) στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου & Λασιθίου. 

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας