Η Ομάδα της GEOAXIS

Γιώργος Ατσαβές

George Atsaves

Ο Γιώργος Ατσαβές μετέχει σε διάφορες εταιρείες στο χώρο της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας, ενώ έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος ή μέλος σε τεχνικές κατασκευαστικές εταιρείες και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Βρίσκεται στο χώρο του real estate / εκτιμήσεων και ανάπτυξης ακινήτων, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του (1997).

Οι ακαδημαϊκές σπουδές του περιλαμβάνουν πτυχίο Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), Δίπλωμα Πραγματογνώμονα Ακίνητης Περιουσίας (Diploma in Surveying) από το The College of Estate Management-The University of Reading και Μάστερ Ακίνητης Περιουσίας (M.Sc. in Real Estate) από το The University of Reading.

Η εργασιακή του εμπειρία είναι πολυδιάστατη. Στο χώρο της ακίνητης περιουσίας, με σημαντικούς σταθμούς την DTZ στην Ελλάδα ως εκτιμητής ακινήτων, την Lambert Smith Hampton ως project manager σε εκτιμήσεις και μελέτες ανάπτυξης ακινήτων. Στο χώρο των κατασκευών στην τεχνική εταιρεία ΝΟΣΤΟΣ και σε συνεργαζόμενες με αυτή τεχνικές εταιρείες όπως η ΕΡΕΤΒΟ πραγματοποίησε την κατασκευή έργων όπως συγκροτήματα κατοικιών, βρεφονηπιακών σταθμών, κτιρίων γραφείων, οδικών έργων και ξενοδοχειακών μονάδων. Στο χώρο του τουρισμού ασχολείται από το 2009 έχοντας στην ευθύνη του τη λειτουργία ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, ξενοδοχειακά καταλύματα και καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η εμπειρία του στο χώρο του Real Estate καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα από το χώρο των εκτιμήσεων αξιών και μελετών ανάπτυξης και αξιοποίησης ακίνητης περιούσιάς διαφόρων κατηγοριών όπως οικιστικά, επαγγελματικά και τουριστικά. Έχει αξιόλογη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης και οικονομοτεχνικής ανάλυσης τουριστικών ακινήτων, ενώ έχει ασχοληθεί και με θέματα προώθησης και διαπραγμάτευσης ακινήτων. Ειδικότερα στον εκτιμητικό τομέα έχει εκπονήσει και έχει συμμετάσχει σε μελέτες εκτίμησης σε πάνω από 500 ακίνητα από το 1997 έως σήμερα.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), υποψήφιο μέλος του The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Κατέχει κατασκευαστικό δίπλωμα Δ τάξης σε πολλές κατηγορίες όπως οικοδομικά και συνεργάζεται με την τεχνική εταιρία ΕΡΓΟΣΥΝ ΑΤΕ.

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας