Η Ομάδα της GEOAXIS

Ανδρέας Ηρειώτης MΜ, M.Sc., MBA

Andreas Iriotis

Ο Ανδρέας Ηρειώτης είναι μόνιμος εξωτερικός συνεργάτης της GEOAXIS.

Ειδικεύεται στο χώρο των εκτιμήσεων Ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού από το 2008.

Είναι Πιστοποιημένος Εκτιμητής – (Valuer in Machinery, Plant & Equipment), εγγεγραμμένος στο Μητρώο Εκτιμητών του Υπουργείου Οικονομικών (Αρ. 397).

Οι ακαδημαϊκές του σπουδές περιλαμβάνουν δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού (Beng) από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Operation Management & Manufacuring Systems (Msc) από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, καθώς επίσης και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕ).

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής (ΕΛΙΕ) και του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος (ΣΕΚΕ) καθώς και του UK Institution of Mechanical Engineers (IMech).

Η εργασιακή του εμπειρία περιλαμβάνει διοικητικές θέσεις στην οργάνωση, προγραμματισμό και διοίκηση μονάδων στον χώρο κυρίως της βιομηχανίας αλλά και των υπηρεσιών. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος διοίκησης επιχειρήσεων με αντικείμενο την βελτιστοποίηση & αναδιοργάνωση παραγωγικών διαδικασιών και εταιρειών.

Από το 2008 ασχολείται συστηματικά με τις εκτιμήσεις αξίας μηχανολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων ως ανεξάρτητος εκτιμητής για λογαριασμό των μεγάλων συστημικών τραπεζών (Τράπεζας Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank) καθώς και για λογαριασμό ιδιωτών.

Έχει ολοκληρώσει περισσότερες από 500 εκτιμήσεις Η/Μ εξοπλισμού για διάφορους σκοπούς (τραπεζικό δανεισμό, leasing, δημοσίευση IFRS, μετοχικές συνθέσεις, επενδυτικά πλάνα, διάθεση παγίων προς πώληση, ρευστοποίηση παγίων, απογραφή/καταγραφή παγίων, ασφαλιστικές αξίες, κ.α.), και έχει συμμετάσχει σε ομάδες έργου εκτίμησης με αντικείμενο όπως βιομηχανικές μονάδες, ξενοδοχειακές μονάδες, μηχανήματα έργου, λιμάνια, κτηνοτροφικές μονάδες κ.α.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια που άπτονται του τομέα των εκτιμήσεων.

Χρειάζεστε πιστοποιημένη εκτίμηση του ακινήτου σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας